Actie button
Unica Corporate Video openingsbeeld
Specialist in watervoorzieningen, pompsets en sprinklertanks in de brandbeveiliging

Maatwerk brandveiligheidsoplossingen

Met de inzet van onze producten en diensten op het gebied van brandveiligheid ondersteunen we installateurs in Nederland met het creëren van brandveilige bedrijfslocaties. Dit realiseren we door op innovatieve en creatieve wijze op maat gesneden brandbeveiligingsconcepten voor klanten te ontwikkelen. Hierbij richten we ons primair op vier uitgangsvormen: nieuwbouw, onderhoud, verhuur en renovatie. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd: van advies en ontwerp tot aan service en onderhoud. Door het integrale totaalpakket zijn onze medewerkers in staat om ieder gebouw van maatwerk brandbeveiliging te voorzien. 

Een item hoofd tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis.

 7r31534

Een item subheading

Een item hoofd tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis.

Unica Netwerk van Bedrijven (beeldvullend)

Bekijk het dienstenoverzicht

Boele Fire Protection ondersteunt organisaties bij het brandveilig maken en houden van hun pand. Met onze producten en diensten op het gebied van brandbeveiling kunnen we voor elk gebouw een passende oplossing bieden. 

IStock 1435226213

Access & Security

Unica logo

Boele Fire Protection levert, onderhoud en vervangt sprinklerpompen, sprinklertanks en complete prefab watervoorzieningen voor brandveiligheidsinstallaties.

Een footer heading

Radonstraat 8
6718 WS Ede

Neem contact met ons op

Privacyverklaring

Disclaimer